Armien 2G1 poolin ottelut suuntautuivat lauantaina Oulunsaloon.

28.11.2023

Tänään luvassa C-tyttöjen kuulumisia viikonlopulta! Armien 2G1 poolin ottelut suuntautuivat lauantaina Oulunsaloon.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ylivieskan Kuula. Ensimmäinen erä meni suht niukasti Ylivieskalle 18-25 tyttöjen taistellessa vastaan, mutta toisessa erässä liike kentällä hieman unohtui ja Ylivieska veikin erän ylivoimaisesti11-25. Tästä siis Ylivieskalle pisteet 0-2.

Toisessa pelissä vastaan asettui Armeille edellisestä turnauksesta tuttu Kempeleen Rubiinit. Viimeksi pisteet menivät tasan 1-1, mutta tällä kertaa Armit eivät antaneet periksi, vaan saatuaan kunnon flown päälle tytöt veivät Rubiineilta pisteet 0-2(18-25,13-25).

Lähes kolmen tunnin tauon jälkeen alkoi päivän viimeinen peli isäntäjoukkuetta Osva CT10 vastaan. Tauko taisi olla vähä liiankin pitkä, sillä ensimmäinen erä meni Osvalle reilulla piste-erolla 25-14. Mutta periksihän ei annettu, vaan toisessa erässä tytöt näyttivät taas pelaamisen mallia ja veivät ottelun kolmanteen erään lukemin 17-25. Kolmas erä olikin melkoista jännitysnäytelmää kun erän lopussa mentiin lähes tasapistein. Tytöt kuitenkin saivat eräpallossa hyökkäyksen kohdilleen ja veivät erän kotiin lukemin 14-16.

Päivän päätteeksi oli taas aika valita päivän Armi. Edellisen turnauksen "Armi" Neela luovutti tittelinsä Peppi Mertaniemelle. Neelan sanoin:"Pepin syöttöpeli on kehittynyt tosi paljon ja Peppi on saanut kentällä todella paljon rohkeutta suorituksiinsa".