Armien kevätkauden ensimmäinen turnaus Muhoksella 6.1.

7.1.2024

Armit saivat kunnian emännoidä vuoden ensimmäistä, 4G1 poolin, kotiturnausta Tähtiareenalla lauantaina 6.1.2024
Vieraaksi saapuivat tutut  Sodankylän Tähti-Volley, jolle viimeksi hävittiin niukasti Kuhmossa, sekä Kempeleen Lentopallon Rubiinit ja Oulunsalon Vasaman CT10-joukkue. 
Rubiinit ja OsVaCT10 kohdattiin viimeksi marraskuussa Oulunsalossa ja kummastakin saatiin silloin voitto kotiin. Lauantain pelikunto ja -asenne tytöillä oli hyvä.

Päivän ensimmäinen peli pelattiin Kempeleen Lentopallon Rubiineja vastaan. Turnauspäivän ensimmäisen pelin jännitys näkyi erän alkuun selvästi. Erän puolivälin jälkeen peli saatiin käännettyä omaksi eduksi ja viimeisteltyä eräpisteet 25-20. Toinen erä pelattiin selvästi varmemmin ottein ja pakotettiin kaveri nöyrtymään 2-0 tappioon samoin eräpistelukemin.

Päivän toinen peli pelattiin Sodankylän Tähti-Volleyta vastaan. Alkuun lähdettiin hieman tutisevin puntein, vastustajan viedessä erää lähes kymmeneen pisteeseen saakka. Sen jälkeen Armit sisuuntuivat ja lähtivät taka-ajoasemasta tasaiseen nousuun, TäVo:n kamppaillessa vastaan tiukasti. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 25-23 Armeille. 
Toinen erä pelattiin hieman mollivoittoisemmin TäVon heilutellessa tahtipuikkoa varsin vahvasti lukemin 14-25. 
Myös kolmas erä lähti liikkeelle altavastaajan asemasta, mutta erän puolivälissä peli saatiin käännettyä reilusti omiin. Lukemat 15-9.

Viimeinen peli pelattiin Oulunsalon Vasaman CT10-joukkuetta vastaan. Turnausväsymys, vai mikä lie, sekoitti tyttöjen pakan ja pahasti, sillä virheitä tehtiin kaikkien osalta, kaikilla osa-alueilla, helpoistakin tilanteista ja palloista. Valmennus koitti tehdä kaikkensa vaihtojen ja aikalisien myötä sekä tyttöjä tsempaten, mutta peliä ei vaan millään saatu käännettyä enää omalle tasolle. Lukemat ensimmäisestä erästä 11-25 ja toisesta 13-25.

Armit - Rubiinit 2-0
TäVo - Armit 1-2
Armit - OsVaCT10 0-2

Turnauspäivä oli kaikkinensa antoisa ja vierähti nopeasti. Paljon on kehitystä jälleen tapahtunut. Peruspelissä tapahtuvia virheitä kun vielä viilataan vähemmäksi ja syötöt ruutuun, niin ollaan taas jo paljon vahvempia!

Päivän Armi- nauhaa tänään pääsi kantamaan ansaitusti Milla Kinnunen. Perusteina Päivän Armille Anni kertoi olevan Millan turnauspäivän positiivinen asenne ja ponnistelu uudessa roolissa yleispelaajana.