Armit Rovaniemellä lauantaina 20.1.

30.1.2024

Armien 5F1 poolin pelit pelattiin Rovaniemellä 20.1.. Turnaus tiedettiin etukäteen kauden kovimmaksi kun vastassa oli ylemmästä poolista pudonnut Rovaniemen joukkue, sekä jo aiemmista turnauksista tutut Suomussalmi ja Oulunsalo.

Ensimmäinen peli pelattiin suomussalmea vastaan ja ensimmäisessä erässä tytöt olivat alusta alkaen hereillä. Tiukan väännön jälkeen erän lukemat kääntyivät kuitenkin suomussalmen hyväksi. Toisessa erässä tyttöjen ote herpaantui ja nostojen tarkkuus oli hukassa. Näin ollen ei saatu kunnon hyökkäyksiä aikaiseksi ja Suomussalmi vei erän selvästi kotiin. Ensimmäinen peli siis suomussalmelle 0-2 (23-25, 13-25).

Päivän toinen peli pelattiin OsVaa vastaan, eikä tytöt saanut peliään ensimmäisessä erässä rullaamaan oikein missään vaiheessa. Hyökkäyksistä puuttui rohkeus, josta Osva rokotti heti pisteet itselleen. Toisen erän puolivälissä tytöt saivat taas rytmistä kiinni, mutta se ei aivan riittänyt erävoittoon. Toinen peli siis Osvalle 0-2 (12-25, 19-25).

Päivän viimeinen peli pelattiin Rovaniemen ArVoa vastaan. Armit löysivät ensimmäisessä erässä peliinsä rentouden, rohkeuden, sekä liikkeen ja veivät hienosti erän nimiinsä. Toisessa erässä pakka meni taas sekaisin eikä peliä saatu mitenkään raiteilleen, Arvon nimiin siis toinen erä. Kolmas erä ei tytöillä lähtenyt käyntiin ollenkaan, ja Arvo veti pisteisiin kaulaa heti reilusti. Hiukan saatiin kurottua kaulaa kiinni, mutta Arvon tarkka hyökkäys- ja puolustuspeli vei voiton. Viimeinen peli siis Arvolle 1-2 (25-22, 17-25, 8-15). Armit näin ollen putosivat takaisin G-pooliin. Poolin 6G1 pelit pelataan 10.2. Tupoksella.

"Päivän Armi" -nauhan pokkasi tällä kertaa Oona Similä. Perusteluiksi edellisen turnauksen "Päivän Armi" Milla kertoi, että Oona jaksaa aina pysyä positiivisena ja iloisena, vaikka tulisi virheitäkin.