D-aluesarjan Trombit jälleen pohjoisen reissussa Rovaniemellä

21.11.2023

D-ikäset ahkeroivat turnauksiaan nyt kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Trombien kulku suuntautui taas Rovaniemelle, josta turnausvalmentajan kommentit päivästä kuuluvat näin:

Turnausväsymystä oli jo hieman havaittavissa; syöttö ei välillä kulkenut ja liike kentällä jäi toisinaan vajaanpuoleiseksi. Toki ensimmäisessä pelissä vastassa ollut Himangan Roima oli kova vastus ja tytöt paukutteli hienoja hyökkäyksiä Muhoksen puolelle. Ensimmäinen erä oli huomattavasti tiukempi, jonka Himanka vei vain kahden pisteen erolla. Toisen erässä hiukan jähmetyttiin ja sen Himanka veikin hiukan isommalla piste-erolla.

Päivän toisessa pelissä vastassa oli naapuripitäjän Ylikiimingin joukkue. Molemmat erät olivat alkuun melko tasaväkisiä, mutta lopussa Trombit joutuivat taipumaan Ylikiimingin pojille lukemin 2-0.

Päivän viimeisessä pelissä vastaan asettui isäntäjoukkue Arvo Haukat. Hiukan oli Trombeilla sisuuntumista ilmassa ja tämä ottelu vietiinkin sitten kotiin lukemin 0-2.

ArVo palkitsi turnauksessa jokaisesta joukkueesta yhden pelaajan oman tasonsa ylittämisestä tsempparipalkinnolla. Trombeista palkinnon pokkasi Siiri loistavalla puolustuspelillään.