E-junioreiden viimeiset pelit ennen joulutaukoa pelattiin myös 9.12. ja 10.12.

26.12.2023

Tornadot yhdessä valmentajan Tuomon kanssa.

E-junioreiden vuoden 2023 viimeiset turnaukset pelatiin myös viime viikonloppuna. Tiikerisarjalaiset pysyttelivät maltillisesti Oulun alueella, sillä Hurrikaanit pelasivat Ylikiimingissä ja Tornadot Oulunsalossa. Aluesarjan joukkue Dynamo suuntasi Rovaniemelle jo toistamiseen tälle syksyä.

Hurrikaanit pääsivät ottamaan toivomansa revanssin Osvan E-pojista ja tällä kertaa puhtaalla 2-0 voitolla. Viimeksi erät menivät 2-1 Osvan nimiin. Molemmat joukkueet ovat muutoin voittaneet kaikki ottelunsa jatkolohkossa. Hurrikaanit tulivat kuitenkin lohkon ykkössijalle tasapisteistä huolimatta.

Tornadoilla pelipäivän saldo oli kaksi tasapeliä ja kaksi häviötä. Päivän ottelut pelattiin kolmella pelaajalla ilman vaihtoja, joten tehokas päivä oli tytöilläkin. Jatkolohko 5 olikin hyvin tasainen, otteluita on päättynyt useita tasapeliin. Tornadojen sijoitus lohkossa oli kolmas.

Dynamon reissu Rovaniemelle oli myös voitokas. Kolmesta ottelusta hoidettiin varmat voitot kotiin ja täysi pistesaalis mukaan kotimatkalle, vaikkakin Kempeleen Lentopallon Tähdenlennot laittoivatkin tehokkaasti kampoihin ja veivät ottelun jatkopalloille asti ensimmäisessä erässä.

E-junnuilla alkoi nyt joulutauko turnauksista ja tositoimiin palataan jälleen tammikuussa!