Mimmien C poolin turnaus lauantaina 20.1.

30.1.2024

Kauden toiseen "kotiturnaukseen" (toistamiseen Tupoksella) lähdettiin idealla "ollaan alusta asti hereillä". Ajatuksena oli lähteä pelaamaan, kuin mentäisiin vierasturnaukseen eli joukkue aikaisemmin kasaan, hyvissä ajoin pelipaikalle ja pieni peli alkuun. Taisi kuitenkin hereilläolo karata Jyväskylään päin, samalla kun päävalmentaja ajoi oikeasta rampista moottoritiellä ohitse.

Ensimmäinen ottelu oli ViLe-96 Sinisiä vastaan. Joukkue tiedettiin kovaa ja korkealta lyöväksi, jota edellisellä kerralla horjutettiin hyvällä syötöllä. Mimmien valmistautumisen ollessa vielä matkalla Tupokselle, meni ensimmäinen erä ihan ohitse. Erä selkeästi Vieremälle. Toisessa erässä palattiin vanhaan rotaatioon ja saatiinkin hieman pelistä kiinni, mutta haparoivan pelin myötä toisestakin erästä tappio. Ottelu 0-2 (14-25, 20-25) Vieremälle.

Toiseen otteluun vastaan asteli Supi C1. Otteluun lähdettiin paremmalla sykkeellä, vaikka ei pelin kaikki osat ihan pykälässä olleet. Ensimmäinen erä Mimmeille. Toiseen erään lähdettiinkin sitten hieman takki auki. Toinen erä Supille. Tasapeli 1-1 (18-25, 25-14).

Valmentajien kaivaessa viimeisiä työkaluja pakista, lähdettiin hieman jännittynein tunnelmin kolmanteen otteluun Laihian Neonia vastaan. Peli parani huomattavasti kovaa vastusta vastaan. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä, mutta pienet virheet etenkin vastaanotossa käänsivät erän Laihialle. Toinen erä oli myös tiukka, kummankin johtaessa vuoron perään ottelua. Erän lopun hieno taistelu toi kuitenkin erävoiton. Tasapeli 1-1 (21-25, 25-23).

Viimeiseen otteluun LPK C1:stä vastaan lähdettiin voitto ja säilyminen C poolissa mielessä. Peli oli vieläkin kaukana omasta parhaasta, mutta saatiin ottelu käännettyä voitoksi. Voitto 0-2 (22-25-23-25) Mimmeille.

Voitto, kaksi tasapeliä ja häviö ei kuitenkaan riittänyt, vaan tasapisteissä piste-erolla jäätiin turnauksen neljänneksi. Peli ei ollut tänään parhaimmillaan, mutta heikommallakin pelipäivällä kohtuullinen tulos. Paljon on vielä salilla tekemistä, että saadaan tasaisuutta tekemiseen.

Ottelut jatkuvat 10.2. 6D1 poolissa Oulussa Kisko09 vieraana!