Mimmit pysyvät C-poolissa!

9.1.2024

Mimmit pysyvät C-poolissa!  Loppiaisena 6.1. Mimmit kävivät pelaamassa Somerolla. Jo perjantaina puolilta päivin lähdettiin kohti Someron turnausta. Rapsakan pakkasen saattelemana päästiin Forssaan yöpymään, josta jatkettiin aamusta matkaa Somerolle. Tälle reissulle päästiin terveenä, vaikka yksi pelaaja joutuikin jäämään pois matkasta.

1. ottelu oli Someron Pallon Black C:tä vastaan. Tytöt tunnistivat heti muutamia pelaajia yläkoulujen KLL-lopputurnauksesta (Muhos oli hienosti 4.). Peli alkoi nihkeästi ja selvästikin matka painoi jaloissa. Ensimmäisen ohi erän jälkeen saatiin juonesta kiinni. Raivoisa nousu toisen erän lopussa ei ihan tuottanut tulosta ja tuloksena oli 0-2 (12-25, 22-25) tappio.

2. ottelussa vastaan tuli jo neljännen kerran tällä kaudella Oulun KiskoO9. Tähän peliin tultiin kovalla sykkeellä ja hyvällä syötöllä. Ensimmäisessä erässä Kisko jäi hieman telineisiin, mutta toinen erä oli jälleen tuttua vääntämistä. Toisessa erässä oltiin jo 20-16 tappiolla, mutta tytöt taisteli erävoiton. Ottelu meille 0-2 (12-25, 20-25). Puntit ovat nyt tasan 2-2 Astan suojattien kanssa tällä kaudella.

3. ottelussa vastaan asteli Espoon Lentis C1. Espoo tiedettiin kovakätiseksi ja pitkäksi joukkueeksi, mutta tätä ei tytöt hätkähtäneet! Vahvalla syötöllä, monipuolisilla hyökkäyksillä ja kurinalaisella puolustuksella löydettiin hieno focus peliin. Ensimmäinen erä hoidettiin selvin numeroin. Ja vaikka toista erääkin oltiin häviöllä reilusti, ei valmennuksella ollut huolta. Tytöt hoitivat myös toisen erän tasaisella suorittamisella. Tuloksena 0-2 (14-25, 20-25) voitto.

4. otteluun asteli vastaan toistamiseen tällä kaudella Salon Viestin C-Red. Salokin oli ihan eri joukkue, kuin aikaisemmin, ja ottelusta muodostui todella tiukka. Ensimmäinen erä oli tiukka ja alun takamatkan jälkeen, kun ohi päästiin, ei Mimmit enää johtoa luovuttaneet. Toisessa erässä alkoi neljäs peräkkäinen ottelu ja kova betonilattia painamaan jaloissa. Erästä muodostui selviytymistaistelu ja alussa annettua johtoasemaa ei saatu ihan kurottua kiinni. Tuloksena tasapeli 1-1 (25-19, 23-25).

Tuloksellisesti ja pelillisesti turnaus oli hyvä. Paikka C -poolissa säilyi ja nousu jäi yhden erän päähän. Pelilliset elementit menivät hurjasti eteenpäin. Vahva syöttö, monipuolinen passi (sekä hyökkäys) ja sitkeä puolustaminen toivat hyvän tuloksen. Päivän Mimmiksi  valittiin pitkän huiskea sentterimme Laura Tuomikoski Jutan toimesta. Perusteluina tason nostaminen erästä toiseen, sekä hieno tule paikkaamaan vaihdosta.

Ottelut jatkuvat Mimmien osalta kotiturnauksena 20.1. Vieraaksi saadaan LPK C1, ViLe-92 Siniset, Laihian Neon ja Supi C1.