Uudet myrskytuulet puhaltavat Muhoksella!

30.1.2024

Ensimmäinen joukkuekuva Taifuuneista, ennen ensimmäistä ottelua.

Syksyllä startanneet uudet D-junnut olivat jännän paikan edessä, kun he pääsivät pelaamaan ensimmäisiä pelejään. ”Taifuunit”, joukkueensa nimeksi valinneet pelaajat, aloittivat kevään tiikerisarjan pelit kotiturnauksessa Muhoksella lauantaina 27.1.

Ahkerasti harjoitelleet pelaajat ovat olleet intoa ja iloa täynnä koko harjoituskauden ajan. Nyt tuo harjoitusjakso laitettiin testiin ja joukkue otti vastaan Raahelaisen Saloisten Salamien Siniset ja Mustat sekä Ylivieskan Kuulan punaiset.

Jännitys oli suoraan sanottuna käsin kosketeltava, kun pelit starttasivat Salsa Sinisiä ja YK Punaisia vastaan. Kenties voimakas jännittäminen vaikutti pelaamiseen, sillä vastustajat veivät voitot 2-0. Sen sijaan päivän viimeiseen peliin saatiin kerättyä rohkeutta ja alettiin kuulemaan hienoa kannustusta pelitovereilta sekä yleisöltä ja siitä taisteltiinkin sitten tasapeli Salsa Mustia vastaan erin 1-1.

Kaiken kaikkiaan pelipäivä oli hieno kokemus eikä hävittyjä pelejä tarvitse harmitella yhtään, sillä vastustajat olivat meitä kokeneempia ja kuten sanottua lauantain pelit olivat meille ensimmäisiä. Seuraavaan turnaukseen lähdetäänkin sitten varmasti rentoutuneemmalla fiiliksellä ja yhtä kokemusta rikkaampana.

Tsemppiä kaikille pelaajille sekä iso kiitos kotiväelle kannustamisesta ja tukemisesta.

Taifuunit jatkavat harjoituksia ahkerasti ja hymy huulilla. Naurua ei tästä porukasta puutu ja tästä tulee vielä kova juttu.