Volleyn A- ja B-tytöt SM-välieriin!

17.1.2024

B-tytöt kaudella 23-24

A-tytöt suuntasivat vuoden ensimmäiseen turnaukseen Pihtiputaalle lauantaina 6.1. Kokoonpanosta oli päällekäin olleiden C-tyttöjen turnausten takia pois pelaajia, joten mukana oli juuri tarvittavat seitsemän pelaajaa.

Joukkueen ensimmäinen ottelu oli Suomussalmen Palloseuraa vastaan ja se hoidettiin omiin nimiin varmalla peruspelillä 2-0. Toisessa ottelussa vastaan tuli jo aiemmin kaudella kohdattu Team AK. Muhos laittoi ennakkoon kovaksi tiedetylle joukkueelle kampohin edelliskertaa paremmin, mutta voitto meni silti suoraa 0-2 Kauhavan joukkueelle. Viimeisessä ottelussa kohdattiin kotijoukkue Ploki. Tästäkin ottelusta 2-0 voitto.

Joukkue sijoittui turnauksessa toiseksi ja näin ollen säilyttää edelleen paikkansa D-poolissa, jossa onkin pysynyt jo kolmen turnauksen verran. Samalla varmistui myös paikka A-tyttöjen SM-välierissä ja joukkue pelaa sijoista 1-16. Pooli 5 D1 pelataan Kuusamossa lauantaina 27.1.

MuhosAT - Sups 2-0 (25-3, 25-8)

TEAM AK - MuhosAT 2-0 (25-19, 25-22)

Ploki - MuhosAT 0-2 (21-25, 22-25)

B-tytöt puolestaan emännöivät kotiturnausta lauantaina 13.1. Vierailevat joukkueet tulivat Rovaniemeltä, Alavieskasta sekä Kauhavalta. Kuten joulukuussa A-tyttöjen turnauksessa, tälläkin kertaa ottelut pelattiin Tähtiareenalla isosti suurella kentällä.

Avausottelu AV/Roimaa vastaan hoidettiin rennolla, hyvällä pelillä omiin nimiin suoraa 2-0. Pidemmän tauon jälkeen vuorossa oli ottelu KARHU B:tä vastaan. Tässä ottelussa ratkaisu venyi kolmanteen erään, mutta pisteet saatiin kotiin 2-1. Myös illan viimeisessä ottelussa kohdattu Arctic Volley haastoi sitkeästi ja ratkaisu venyi kolmannessa erässä jatkopalloille saakka. Ottelusta kuitenkin kotijoukkueelle 2-1 voitto pitkän taiston jälkeen.

B-tytöt nousevat turnausvoiton myötä jälleen C-pooliin ja varmistivat myös paikkansa B-ikäisten SM-välierissä, joissa pelataan sijoista 1-20. Pooli 5 C pelataan lauantaina 3.2. Kempeleessä.

MuhosBT – AV/Roima 2-0 (25-11, 25-10)

KARHU B – MuhosBT 1-2 (15-25,25-23,13-15)

MuhosBT – ArVo B1 2-1 (25-20, 17-25, 19-17)

Muhos Volleyn A- ja B-tyttöjä kaudella 2023-2024 ovat mukana tukemassa Boogie Software Oy, Laiffigym ja Kinnusen Mylly.